Chinese omelet

2
10 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de eieren boven een kom. Breng op smaak met peper en voeg de sojasaus toe. Roer de eieren los met een vork. Roer niet te lang en te krachtig. Dit haalt de luchtigheid uit de omelet.
  • 2 Verwarm de ovengrill. Verhit de ovenvaste koekenpan 30 sec. op middelhoog vuur. Voeg de olie toe. Beweeg de pan zo, dat de hele bodem met olie bedekt is. Draai het vuur hoog. Schenk het ei in de pan. Beweeg de pan zo dat de hele bodem met ei bedekt is. Bak 5 sec.
  • 3 Neem de pan van het vuur, bedek het ei met de garnalen, ham, taugé en 2/3 van de bosui en vouw de omelet met een spatel dubbel. Zet de pan 5 min. onder de grill. Verdeel de omelet over 2 warme borden en bestrooi met de rest van de bosui.

Chinese omelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept