Bevroren meloen met munt

12
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het limoensap met 4 el water in een steelpan. Voeg de suiker toe en breng aan de kook. Laat de suiker oplossen en neem van het vuur. Laat afkoelen.
  • 2 Prik de parten meloen op de tapasprikkers en leg ze naast elkaar op een schaal of plateau dat in de vriezer past. Schenk de siroop over de meloenplakken, keer ze een paar keer en zet 1 uur in de vriezer.
  • 3 Wikkel de ijsblokjes in een schone theedoek en sla ze klein met een deegroller. Verdeel over een grote schaal of dienblad. Verdeel de meloen over het ijs. Bestrooi met de muntblaadjes en serveer.

Bevroren meloen met munt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept