Pittige varkenssaté en koolsalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaal het vlees met 1 el sambal, 2 el ketjap en de olie. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de ver­pakking. Meng de kool met de mais, de dressing en peper.
  • 2 Rijg het vlees aan de satéprikkers. Verhit de grillpan. Gril de saté in 6 min. rondom bruin en gaar. Verwarm onder­tussen de pindakaas met de rest van de sambal en de ketjap en 200 ml water. Roer tot een gladde pindasaus. Voeg naar wens extra sambal toe.
  • 3 Doe de mie met de saté in 4 kommen. Schep de satésaus erover. Serveer met de salade.

Pittige varkenssaté en koolsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept