Indiase tomatencurry met biefstuk

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de biefstukpuntjes al omscheppend in 3 min. bruin. Neem het vlees uit de wok en houd warm op een bord onder een deksel.
  • 3 Snijd de aubergine in blokjes en halveer de cherrytomaten.
  • 4 Verhit de rest van de olie in de wok en bak de aubergine 3 min. Schep de tomaten en kruidenpasta erdoor en bak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm de curry nog 6 min. Rooster het naanbrood in een broodrooster. Doe het vlees terug in de curry.
  • 5 Verdeel de rijst en curry over 4 kommen. Serveer met het naanbrood.

Indiase tomatencurry met biefstuk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept