Biefstukreepjes met komijn en paprika

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de biefstuk in plakjes en doe in een kom. Meng de oestersaus, sojasaus, chilisaus, knoflook, sesamolie en het komijnzaad en schenk over de biefstuk. Schep om en laat 30 min. marineren.
  • 2 Kook aan het eind van de marineertijd de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Halveer de paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een 1/2 cm breed.
  • 4 Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de paprika 1 min. Voeg de biefstuk met de marinade toe en roerbak 2 min. Voeg de taugé toe en bak 1 min. mee. Schep de rijst in 4 kommen en leg de biefstukreepjes met de groente erop.

Biefstukreepjes met komijn en paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise woknoedels met groenten en biefreepjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbak van bimi, mihoen & biefstukreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept