Rodecurrypasta

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de steeltjes van de pepers, halveer ze in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd de pepers in reepjes. Verwijder het buitenste blad van het citroengras, snijd de onderkant eraf en snijd in stukken. Schil de gember en halveer de sjalotten.
  • 2 Doe de pepers, het citroengras, de gember, sjalotten, suiker, olie, vissaus, koriander en knoflook in een hoge beker.
  • 3 Maal de ingrediënten met de keukenmachine of in het bakje van de staafmixer in ca. 2 min. tot een dikke pasta. De curry is nu klaar voor verder gebruik.

Rodecurrypasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visfritters met limoen en kokosdip
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
kip met rode curry en groene groenten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
WORTEL-POMPOENSOEP MET KORIANDEROLIE
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade Met Kip En Scampi
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visfritters met limoen en kokosdip
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
kip met rode curry en groene groenten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
WORTEL-POMPOENSOEP MET KORIANDEROLIE
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade Met Kip En Scampi
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept