Bimi met gebakken uitjes

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bouillon, rijstwijn, ketjap, knoflook en gember in een kommetje tot een dressing. Laat staan.
  • 2 Snijd de onderste 2 cm van de bimi en kook de bimi in 4 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitlekken en leg op een schaal. Verwijder de knoflook en gember uit de dressing en schenk de dressing over de groente. Bestrooi met de uitjes en serveer. Lekker met gestoomde zalmfilet en noedels.

Bimi met gebakken uitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Quiche met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crêpes gevuld met paddestoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept