Waterkerssalade met kokos en kip

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de peper in stukken en de gember in plakjes. Doe samen met de knoflook in de keukenmachine en maal fijn. Verhit de olie in een wok en fruit het mengsel op laag vuur 2 min.
  • 2 Doe ondertussen de kip in de keukenmachine en maal grof. Zet het vuur onder de wok hoog. Doe de kip in de wok en roerbak in 6 min. goudbruin. Voeg de suiker toe en laat al roerbakkend in 2 min. karamelliseren. Breng eventueel op smaak met zout.
  • 3 Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kokos in de lengte in dunne plakjes. Rooster op middelhoog vuur 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Leg de waterkers op een platte schaal en verdeel de kokosnoot erover. Besprenkel met de mangodressing, serveer de rest er apart bij. Schep het basilicum door de kip en verdeel over de waterkers. Serveer met de mihoen.

Waterkerssalade met kokos en kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Waterkerssalade met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignoncouscous met gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept