Burrito's met paprikarijst

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.
  • 3 Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.

Burrito's met paprikarijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met Catalaanse braadworst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met kipspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept
Wrap met kip, salsa en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept