Chili dog

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 el olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomatenpuree, bonen en pepper sauce toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de worsten met de rest van de olie en gril ze in 10 min. gaar. Keer regelmatig.
  • 2 Snijd voor de guacamole de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en doe met de zure room en sjalot in een kom. Snijd de koriander fijn. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap met de helft van de koriander, peper en zout door de avocado.
  • 3 Snijd de broodjes bovenop in de lengte in. Schep op elk broodje 1 el chili en leg er 1 worst op. Schep er 1 el guacamole op en garneer met de rest van de koriander.

Chili dog is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Piggy dog
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hot dog deluxe met comtékaas
Snack
Bekijk recept
Corn dog
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Dog Stew
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept