Corn dog

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de worsten in een pan met water en kook 10 min. Laat ondertussen de mais uitlekken en pureer met de staafmixer in een kom. Splits de eieren, het eiwit wordt niet gebruikt. Meng de bloem, maizena, eidooiers en peper en zout door de maispuree.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de worsten droog en rijg door elke worst in de lengte een satéprikker. Houd een paar centimeter vrij om het stokje vast te pakken. Bestrooi de worsten met de bloem en bedek met behulp van een lepel rondom met het maisbeslag. Leg de worsten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 25 min. in de oven en draai de worsten elke 5 min. een stukje, zodat ze rondom bruin en gaar worden. Schil ondertussen de winterpeen en rasp. Leg op elk bord een stukje paprika en verdeel hierover de peen. Leg er een corn dog naast. Serveer de saus erbij.

Corn dog is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Piggy dog
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Chili dog
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hot dog deluxe met comtékaas
Snack
Bekijk recept
Dog Stew
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Pittige hamburgers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texas Corn Cakes
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Githeri
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili Corn Muffins
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept