Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de oven aan op 180 ºC en leg 4 boterhammen op een bakplaat. Laat ca. 20 min. in de oven drogen, terwijl deze op temperatuur komt. Haal uit de oven en laat afkoelen. Verkruimel het brood en doe in een diep bord.
  • 2 Snijd ondertussen de rivierkreeftjes zo fijn mogelijk en doe in een kom. Scheur de overige boterhammen in stukjes en voeg toe. Meng de mayonaise, het ei, de pepper sauce, cajunkruiden, bosui en peterselie erdoor. Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er balletjes van. Druk de balletjes een beetje plat en haal ze door het gerooster
  • 3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 4 min. rondom bruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de citroen in partjes en serveer bij de viskoekjes.

Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Caribische tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basilicum viskoekjes
30 min Snack
Bekijk recept