Gemarineerde garnalen
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Bijgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
250 g zoutwatergarnalen (zak à 500 g, diepvries)
4 el bieslook
5 el olijfolie
2 tenen knoflook
Bereiding
Laat de garnalen ontdooien. Pel de garnalen, verwijder het darmkanaal en laat het staartje zitten.
Snijd de bieslook fijn. Doe de garnalen in een kom met de bieslook en de olie. Pers de knoflook erboven en breng op smaak met peper en zout. Schep de garnalen goed om en laat ca. 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Verhit een gourmet pannetje en bak in kleine porties op matige hitte gaar. Schep regelmatig om.
Gemarineerde garnalen is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen »
Ananascurry met garnalen »
Curry met groene kool en garnalen »
Chinese lasagne met gehakt en garnalen »
Salade van zeevruchten en zeeaster »
Kipsaté met komkommer-wortelsalade »
Gemarineerde kaas »
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille »