Spinaziepuree

6
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 8 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in een pan gezouten water in 15-20 min. gaar. Giet ze af en laat ze daarna een paar minuten droogstomen.
  • 2 Doe ondertussen de spinazie en boter in de lege, warme pan (van het vuur af). Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Doe de aardappelen erbij en stamp met een pureestamper tot een puree. Door de warmte van de aardappelen zal de spinazie slinken. Proef en breng verder op smaak met peper en zout. Roer de boter door de puree en serveer.

Spinaziepuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gekleurde groentegeleitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steenbolk met spinaziepuree en gepocheerd eitje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekleurde groentegeleitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steenbolk met spinaziepuree en gepocheerd eitje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept