Tartaar met roomsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 ºC. Verdeel de pommes duchesse over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 25 min. in de oven.
  • 2 Verhit na 15 min. de olie in een koekenpan. Bak de tartaartjes 4 min. op hoog vuur. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm op een bord onder een deksel.
  • 3 Bak de champignons in het achtergebleven bakvet 3 min. Schep de Boursin Cuisine door de champignons. Leg de tartaartjes in de pan en warm nog 2 min. door.
  • 4 Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een pan ruim kokend water. Giet af en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tartaartjes, pommes duchesse en snijbonen over 4 borden en schep de champignon-pepersaus over het vlees.

Tartaar met roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept