Gesmoorde andijvie en lamsworst

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de stronk van de andijvie en snijd het blad in repen. Was de andijvie. Snijd de peper in reepjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de peper en knoflook 1 min. Voeg de andijvie in porties toe en smoor met de deksel op de pan op middelhoog vuur 4 min. Voeg de kaasblokjes toe en smoor nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verhit ondertussen in een braadpan de rest van de olie. Bak de worstjes in 7 min. rondom bruin en gaar. Verdeel de rijst en andijvie over 4 borden. Leg de worstjes erop.

Gesmoorde andijvie en lamsworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenplaat met pompoen en lamsworst, pompoensoep met geitenkaas & rauwe courgettesalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsworst met kikkererwtensalade en yoghurtdressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokbrood Met Gegrilde Lamsworst
20-30 min -
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept