Toast met geitenkaas, peer en amandel

4
10 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van het brood en snijd in 4 plakken. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en beleg het brood. Snijd de peer in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Verdeel over de geitenkaas. Verdeel de amandelen erover en besprenkel met de honing. Bak ca. 8 min. op een rooster in de oven.

Toast met geitenkaas, peer en amandel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept