Boerenkool-bonen-worststoof

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Verwijder het vel van de worsten. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg het worstvlees toe en bak nog 5 min. Voeg de rozemarijn, tomatenblokjes en boerenkool toe. Roer goed door en stoof 20 min. op laag vuur met de deksel op de pan.
  • 2 Laat de kapucijners uitlekken. Spoel ze af in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg toe aan de boerenkoolstoof en warm 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Boerenkool-bonen-worststoof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept