Cidersaus met appeltjes

4
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelstukjes 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de suiker en zout toe en bak nog 3-4 min. tot de suiker goudbruin is (gekaramelliseerd).
  • 2 Blus af met de cider en laat de saus 7 min. inkoken. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en zout. Lekker met gebakken varkens­filetlapjes en puree.

Cidersaus met appeltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Normandische wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met cidersaus en geroosterde pompoen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appeltjes en cidersaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baby-Lotte met cox-appeltjes en cidersaus
Bekijk recept