Cannelloni met gehakt

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Verhit de tomatenblokjes in een hapjespan met de knoflook en kruidenmix. Voeg het gehakt, de tomatenpuree en het water toe en roer los met een spatel. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 20 min. zachtjes koken. Schep regelmatig om.
  • 2 Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C. Doe de spinazie in een ruime pan en laat op laag vuur in 10 min. ontdooien. Schep regelmatig om. Vul de cannelloni met de gehaktsaus. Vet de ovenschaal in. Leg de cannelloni naast elkaar in de ovenschaal. Bedek met de spinazie en verdeel de kaas erover. Bak de cannelloni in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Cannelloni met gehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept