Hamlappen in jachtsaus

4
30 min, wachten 20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de olie in een stoofpan en bak het vlees in 2 min. rondom bruin. Voeg de champignons, saus en 125 ml water toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 25 min. stoven. Roer af en toe door.
  • 2 Verdeel ondertussen de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak boven in de oven in 20 min. knapperig en bruin. Keer halverwege.
  • 3 Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. gaar in water met zout. Serveer het stoofpannetje met de sperziebonen en de aardappelpartjes.

Hamlappen in jachtsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentelapjes met pepersaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Met Sinaasappel-jachtsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Jachtsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept