Engelse vispastei met tuinerwten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Schenk er al roerend 450 ml melk bij en kook tot een gladde, gebonden saus.
  • 2 Snijd de vis in stukken en dep droog met keukenpapier. Schep de vis met de mais, erwten en peper en zout door de saus. Verwarm nog 1 min. en schep in de ovenschaal.
  • 3 Rol het bladerdeeg uit tot een deeglap van 24 cm doorsnede. Bestrijk de rand van de ovenschaal dun met melk en leg het deeg op de schaal. Bestrijk het deeg met de rest van de melk en bestrooi met peper en zout. Bak de vistaart in de oven in ca. 35 min. goudbruin.

Engelse vispastei met tuinerwten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept