Blote billetjes in het gras

4
15 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de snijbonen in schuine, dunne plakjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.
  • 2 Doe de cannellinibonen in een zeef en spoel af onder de kraan. Smelt de boter in dezelfde pan en voeg de snij- en cannellinibonen toe. Verwarm 4 min. en schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met het bonenkruid en peper en zout en serveer in een grote schaal.

Blote billetjes in het gras is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blote billetjes in het groene veld
30 min-
Bekijk recept
Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Blote billetjes in het gras
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept