IJsschnitt met verse frambozen

8
40 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de chocolade in een pan. Hang die in een iets grotere pan met bijna kokend water. Laat de chocolade al roerend smelten (au bain-marie). Leg een vel bakpapier op een omgekeerd dienblad en schenk hier de chocolade op. Spreid uit met een (palet)mes. Zet 40 min. in de koelkast.
  • 2 Houd 8 frambozen apart en prak de rest. Schep het roomijs in de vorm, verdeel het sorbetijs en de geprakte frambozen erover. Dek af met vershoudfolie en zet 3 uur in de vriezer.
  • 3 Klop de slagroom met de suiker stijf. Houd de onderkant van de cakevorm kort onder de hete kraan en stort de ijsschnitt op een bord. Bestrijk met slagroom en versier met cacao, frambozen en de in stukken gebroken chocolade.

IJsschnitt met verse frambozen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept