Kabeljauwhaas met haricots verts

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de bonen uitlekken. Maak de haricots verts schoon en kook ze 4 min. giet af en doe in de braadslee. Schil de gele schil van de citroen en snijd in dunne reepjes. Pers de vrucht uit. Snijd de ui in parten. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de ui 3 min.
  • 2 Snijd het basilicum grof en schep de helft in de braadslee met het citroensap, de -schil, bonen, olijven, visfond, de rest van de olie en peper en eventueel zout. Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Leg met de huid naar onderen tussen de groente. Bak in de oven in ca. 15 min. gaar.
  • 3 Hak ondertussen de noten fijn. Snijd de knoflook fijn en meng met de noten en het basilicum. Neem de vis uit de oven en bestrooi met het pistache-basilicummengsel.

Kabeljauwhaas met haricots verts is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kibbeling
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met asperges en rucolasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met kokosrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept