Zoete uienpizza

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ris de helft van de blaadjes van de tijmtakjes. Verhit 3 el olie in een hapjespan en bak de ui op hoog vuur 3 min. Zet het vuur laag, voeg tijm, zout en peper toe. Bak 15 min. Schep regelmatig om.
  • 2 Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C. Trek het pizzadeeg iets groter uit (of gebruik een deegroller). Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tonijn erover. Bestrooi met peper. Verdeel de gebakken ui erover en bak de pizza in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Leg de tomaten in een schaal. Klop een dressing van 3 el vocht uit het potje zilveruitjes, 2 el olie en zout naar smaak. Verdeel de zilveruitjes over de tomaten en bestrooi met het basilicum. Besprenkel met de dressing. Garneer de pizza met de rest van de tijm. Serveer met de salade.

Zoete uienpizza is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid-Franse uienpizza
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Franse uienpizza met salami
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uienpizza
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse uienpizza
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept