Erwtenstamppot met makreel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Snipper ondertussen de ui. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de tuinerwten toe aan de ui en bak in 4 min. beetgaar. Verdeel ondertussen de makreel in stukjes en controleer op graten. Snijd de bieslook fijn. Doe in de koekenpan.
  • 3 Verwarm de slagroom in een steelpan. Giet de aardappelen af. Voeg de slagroom toe en stamp met een pureestamper tot puree. Schep het tuinerwtenmengsel en de mosterd erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Erwtenstamppot met makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept