Koolstamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de witte kool toe en bak 3 min. mee. Voeg de boerenkool en 100 ml water toe en smoor afgedekt 10 min. Voeg de komijn toe.
  • 2 Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de melk in een steelpan. Stamp de aardappelen, 25 g boter en melk met de pureestamper tot puree. Schep de kool erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rookworst. Lekker met piccalilly.

Koolstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige Indische koolstamppot met shiitake
30 min-
Bekijk recept
Speklapjes met mosterd en frisse koolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-koolstamppot met gebakken appeltjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige paksoi-koolstamppot
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige Indische koolstamppot met shiitake
30 min-
Bekijk recept
Speklapjes met mosterd en frisse koolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-koolstamppot met gebakken appeltjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige paksoi-koolstamppot
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept