Risotto met kalfssaucijs

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de kippenbouillontabletten met het water in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de courgette in blokjes van 1 x 1 cm. Verwijder het vel van de kalfssaucijzen en snijd het worstvlees in stukjes.
  • 2 Verhit 25 g boter in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. op laag vuur. Voeg de risotto toe en bak 3 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg weer een scheut toe en ga door tot de rijst beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.
  • 3 Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de worst 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem de risotto van het vuur. Meng de worst en courgette erdoor en rasp de gele schil van de citroen erboven. Schep om en laat 3 min. afgedekt staan.

Risotto met kalfssaucijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaans stoofpotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfssaucijs en tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept