mosterdsoep met asperge en beenham

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De asperges in stukken van 2 à 3 cm snijden en de houtachtige onderkant weggooien. Het casino brood in dobbelsteentjes snijden en in de olijfolie goudbruin omscheppend bakken, laten uitlekken op keukenpapier. De bosuitjes in ringetjes snijden. De mosterdsoep volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen, de groenten erbij en de soep ± 6 minuten langzaam tegen de kook aanbrengen. De in dunne reepjes gesneden beenham toevoegen en de soep op smaak brengen met versgemalen peper. Verdeel de soep over 4 kommen of diepe borden en serveer de croutons erbij.

mosterdsoep met asperge en beenham is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept