basilicumpesto

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster 50 gr pijnboompitten in een droge koekepan goudgeel en laat ze afkoelen. Snijd 2 teentjes knoflook grof. Voeg hier 50 gr gewassen en drooggedepte basilicumblaadjes, de pijnboompitten, de peterselie en 50 gr verbrokkelde Parmezaanse kaas bij en pureer dit in een keukenmachine of wrijf alles in een vijzel fijn. Schenk in een dun straaltje ± 1 dl extra virgine olijfolie bij het mengsel en pureer het geheel tot een gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout.

basilicumpesto is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koriander- en basilicumpesto
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde ricotta met basilicumpesto en crostini
60 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti à la mama Boom
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koriander- en basilicumpesto
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde ricotta met basilicumpesto en crostini
60 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti à la mama Boom
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept