groene lasagne met gerookte vis

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de lasagnevellen in circa 8 minuten in ruim kokend water met zout en laat ze afkoelen op een schone theedoek. Snijd de vellen in de breedte doormidden. Snijd de plakken zalm en heilbot in reepjes. Was de komkommer (niet schillen) en schaaf hem in flinterdunne plakjes Klop een dressing van de azijn, zout, peper, olie en dille, meng de komkommer door de dressing. Leg op 4 bordjes een vel lasagne en verdeel hierover wat reepjes zalm en plakjes komkommer. hierop een plakje lasagne en wat reepjes heilbot en komkommer, herhaal dit tot alle ingrediënten gebruikt zijn. Verdeel de zalmeitjes erover en druppel wat sinaasappelolie omheen. Lekker met focciacia (Italiaans brood) en gezouten boter.

groene lasagne met gerookte vis is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept