aspergesalade met knoflookmayonaise en pecannoten

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges in water met een beetje zout, afhankelijk van de dikte in 8 - 10 minuten beetgaar. Verdeel de radicchio, lof en de asperges over de borden. Klop een dressing door alle ingrediënten te mengen, schenk de dressing over de salade en garneer met de partjes limoen en de pecannoten. Lekker met een gekookte nieuwe aardappel.

aspergesalade met knoflookmayonaise en pecannoten is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept