lasagna met eekhoorntjesbrood

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de borden vooraf. Bak het eekhoorntjesbrood (Porcini) met de rozemarijn en peper en zout naar smaak in de olijfolie, totdat het iets gekleurd is, houdt het warm op een laag vuur. Intussen de lasagnavellen el dente koken in kokend water met een scheut olijfolie. Let op de kooktijden van de verse en gedroogde lasagna, deze is erg verschillend ! Klop in een kom de eierdooiers en creme fraiche met peper en zout naar smaak. Giet de lasagna af en leg de vellen in de kom met de eiermix, verdeel de saus goed. Leg op ieder voorverwarmd bord een vel, daarna geitenkaas en parmezaanse kaas en wat schijfjes eekhoorntjesbrood, herhaal dit totdat alles gebruikt is. Als laatste met een vel afdekken en giet de laatste eiermix geheel met parmezaanse kaas als garnering. direkt serveren.

lasagna met eekhoorntjesbrood is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept