krab met gruyère, komkommersalade

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kaas in grove reepjes, laat de krab goed uitlekken en eventueel droogdeppen met keukenpapier, let op de kraakbeentjes! Komkommer schillen en in dunne plakken snijden. Goed mengen in een ruime kom met de kaas en de krab. De marinade: klop de mayonaise, tomatenketchup en de franse kwark goed door elkaar, breng op smaak met citroensap, versgemalen zout en witte peper. Hak de dille en meng door de marinade. Giet deze nu bij de kaas en de krab en de komkommer. Plaats de kom voor ± 30 minuten in de koelkast. Verdeel de sla over 4 borden, verdeel daarna de kaas, krab en komkommermassa hierover, serveer met een stokbrood met zoute boter en een heerlijk glas rosé uit de Provence en je waant jezelf aan de Côte d’Azur.

krab met gruyère, komkommersalade is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept