rundvlees carpaccio met gorgonzola en mosterd

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de carpaccio over 4 borden, bedruppel met olijfolie en bestrooi met zeezout en peper. Doe de eierdooier voor de dressing in een kom en klop deze los met mosterd, azijn en suiker. Klop nu in een dun straaltje de olie er door, roer de fijngeknipte dille door. Doe de Gorgonzola in een aparte kom, giet er 2 el kokend water over en roer tot een glad mengsel ontstaat. Roer dit mengsel door de dressing en maak opsmaak met peper. Rasp de geschilde knolselderij en doe dit in een kom, schep citroensap en walnotenolie door en breng opsmaak met peper. Schep de dressing voor het serveren door de veldsla en verdeel deze over het vlees. Strooi er dan de bleekselderij over en garneer de carpaccio met takjes dille.

rundvlees carpaccio met gorgonzola en mosterd is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept