Exotisch yoghurtijs met mangosaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de bekertjes roomyoghurt ± 2 1/2 uur in de diepvries Laat intussen de mango in een zeef uitlekken (het sap wordt niet gebruikt) Pureer de mango met de suiker in een keukenmachine (of wrijf ze boven een kom door een zeef) Schil de kiwi's (snijd een eventuele harde kern eruit), snijd ze in kleine stukjes en schep die door de mangosaus Zet dit tot het gebruik afgedekt in de koelkast Stort het yoghurtijs op 4 bordjes en schep de mangosaus eromheen Halveer de passievruchten, schep er met een lepeltje het vruchtvlees uit en verdeel dit over het ijs

Exotisch yoghurtijs met mangosaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept