Chocolade-gemberijs

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de gemberbolletjes fijn en schep ze door de helft van de vla Verwarm de andere helft van de vla voorzichtig, roer daar 9 after-eights door en laat die in ± 1 1/2 minuut smelten Roer er dan de gembervla door Klop de slagroom stijf, roer die erdoor en laat het dan bevriezen

Chocolade-gemberijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde ananas met gemberijs
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tamarinde-gemberijs Met Rode Papaja
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ginger Ice Cream - Gemberijs-
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept