Cassissorbet

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het water en de suiker in een pan en roer goed door Laat het geheel 1 minuut koken en vervolgens afkoelen alvorens het aan het sap toe te voegen en doe het mengsel over in de ijsmachine Om de smaak te accentueren, kunt u aan het zwarte-bessensap 2 theelepels citroensap toevoegen Desgewenst kunt u de suiker en het water door 2 dl rietsuikerstroop vervangen U kunt 1 dl zwarte-bessensap vervangen door dezelfde hoeveelheid aalbessensap; u krijgt dan een zeer verfijnde aalbessen-cassissorbet

Cassissorbet is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vijgen met palmsuiker en cassissorbet
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Granite Van Roze Pompelmoes Met Cassissorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Supersorbet
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen Met Sorbet
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Vijgen met palmsuiker en cassissorbet
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Granite Van Roze Pompelmoes Met Cassissorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Supersorbet
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen Met Sorbet
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept