Entrecote Forestiere

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De entrecote in boter bakken (is klaar als er rood sap naar boven komt) De paddestoelen wassen en in de oven laten drogen Halveren of in kwarten snijden, peper errbij en op een hoog vuur in boter braden; warmhouden. De aardappels frituren Het spek blancheren en bakken Aardappels, paddestoelen en spek afwisselend rond de entrecote schikken; aardappels en paddestoelen met wat gehakte peterselie bestrooien Pan deglaceren met kalfsjus en erbij geven

Entrecote Forestiere is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Filet van fazant à la forestière
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept