Gevulde kalfsborst met tutti frutti

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 1/2 liter water aan de kook Hang het zakje thee erin en laat de thee circa 5 minuten trekken Verwijder het theezakje Laat de tutti frutti circa 8 uur weken in de thee Wrijf de kalfsborst of de fricandeau in met zout en peper Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin Braad het vlees afgedekt circa 20 minuten Pel en snipper de ui Giet de tutti frutti af Bak de ui circa 1 minuut met het vlees mee Strooi het chilipoeder, de majoraan en het bouillonpoeder erover en schep de tutti frutti en de wijn erdoor Braad het vlees in nog circa 30 minuten zachtjes gaar Leg het vlees op een plank en laat het onder aluminiumfolie circa 5 minuten rusten Maak het aardappelmeel aan met 1 eetlepel koud water en roer dit door de tutti frutti Snijd het vlees in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op zes borden Schep de tutti frutti ernaast Garneer met toefjes peterselie Lekker met sperziebonen en aardappelkroketjes

Gevulde kalfsborst met tutti frutti is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept