Biefstuk met grill-panade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotten in 30 g boter op zacht vuur in ca. 15 minuten lichtbruin bakken Groene peper, zout en olijven erdoor roeren Met 3 eetlepels balsamico-azijn afblussen en apart zetten Grill voorverwarmen op hoogste stand Biefstuk (bij entrecote vetkant met mes regelmatig insnijden) met zout bestrooien en in 30 g boter aan elke kant ñ 2 minuten bakken Biefstukken op bakplaat leggen Sjalottenmengsel over biefstukken verdelen Brood verkruimelen, met tijmblaadjes en zout mengen en ook over biefstukken verdelen 40 g boter in kleine vlokjes erop leggen Biefstuk 10 cm onder grill zetten en kruidige korst in 2-3 minuten bruin kleuren 2 eetlepels balsamico-azijn bij braadvet schenken, aanbaksels losroeren Saus over borden verdelen en biefstuk erop leggen Kruidige aardappelpuree erbij serveren

Biefstuk met grill-panade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvisfilet met panade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvisfilet met panade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panade [soort Dikke Soep]van Langzaam Gegaarde Uien Met Gruy
20-30 min -
Bekijk recept
Biefstuk met grill-panade
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept