Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook met olie mengen Ossehaas paar minuten in diepvries leggen Vervolgens in heel dunne plakken snijden Eventueel tussen plasticfolie leggen en voorzichtig pletten door er met deegrol op te slaan Borden met knoflookolie bestrijken Plakken ossehaas op borden schikken Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel roosteren Midden op ossehaas rucola schikken Garneren met pijnboompitten en kappertjes Aan tafel kaas erover schaven

Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept