Dry martini

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de gin en de droge Franse vermouth met eventueel een klein scheutje oranjebitter met geklopt ijs in een mengbeker, schenk dit door een zeef in en serveer met een groene olijf aan een cocktailprikker in het glas

Dry martini is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cable Car
Snack
Bekijk recept
Espresso martini
10 min
Bekijk recept
Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenrisotto met aardbeien en Parmaham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept