Quornschnitzels met mediterraan gebakken aardappeltjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de aardappelen schoon en snijd ze in grove stukken Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok en fruit de chilipepertjes even aan Verwijder de pepertjes en bak de aardappelen afgedekt ± 5 minuten tot ze beetgaar zijn Schep ze regelmatig om Kook de broccoliroosjes in een pan met ruim water en zout in 4-5 minuten beetgaar Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de Quornschnitzels op matig vuur in ± 5 minuten mooi bruin Schep de ui en de knoflook met de rozemarijn en de tijm door de aardappelen en bak de aardappelen zonder deksel in ± 4 minuten goudbruin Giet de broccoli af. Schep de gebakken aardappeltjes en de broccoli op 2 borden en leg de Quornschnitzels ernaast Lekker met knoflookmayonaise Tip u tovert de mediterrane aardappeltjes om in Oosterse aardappeltjes, als u in plaats van olijfolie roerbakolie gebruikt en de rozemarijn door koriander vervangt

Quornschnitzels met mediterraan gebakken aardappeltjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quornschnitzels met pittige perziksaus
Bekijk recept
Quornschnitzels met een korstje van pistachenootjes op couscous
Bekijk recept
Quornschnitzels met pittige perziksaus
0 min
Bekijk recept
Roerbakschotel met Quornschnitzel
Bekijk recept