Rucolawrap met Italiaanse Quornstukjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de rucola in kleine stukjes Was de veldsla en verwijder de worteltjes Roer de knoflookpuree door de yoghurt en voeg zout en royaal zwarte peper toe Bestrijk de bloemtortilla's met de yoghurt en strooi er de veldsla en de rucola over Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de Italiaanse Quornstukjes al omscheppend knapperig bruin Verdeel de Quornstukjes over de tortilla's, vouw 2 kanten van de tortilla's iets naar binnen en rol de tortilla's stevig op Leg de tortilla's op 4 borden en snijd ze schuin open De bloemtortilla's zijn ook warm lekker Verwarm ze op een bord, afgedekt met magnetronfolie, in de magnetron, in ± 1 minuut op vol vermogen Of bak ze om en om in een droge koekenpan

Rucolawrap met Italiaanse Quornstukjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Quornsaté
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Quorn in honing-sojasaus met paksoi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tacoschelpen met Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige rucolawrap
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept