Ati goreng Sukabumi (gebakken lever speciaal)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wentel de plakken lever in wat bloem en bak ze in wat boter bruin en gaar Strooi er hierna wat peper en zout over Fruit dan in wat boter de knoflook, ui, paprika, champignons en het spek Zorg ervoor dat het spek knapperig blijft en spreid dit uit over de lever, met de rest van de ingrediënten Serveer dit bij warme witte rijst, nasi of bami goreng en voeg sambal naar smaak toe

Ati goreng Sukabumi (gebakken lever speciaal) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met krabomelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Ati goreng kering (gebakken lever)
Bekijk recept
Dendeng Ati
0 min
Bekijk recept