Varkensvleesragoût

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de Chinese champignons weken Snijd het varkensvlees, de selderij, Chinese kool en bamboescheuten in stukjes, plakjes en reepjes; blancheer de taugé, haal de peultjes af Voeg de gemberwortel en knoflook toe en bak alles lichtbruin Doe het varkensvlees in de pan en roer dit enige malen door de olie Voeg dan de sherry toe Doe alle groenten, behalve de peultjes in de pan en sauteer ze 1 minuut Voeg de bouillon toe en verhit die snel; laat afgedekt op middelgroot vuur 3 minuten stoven en voeg daarna de peultjes toe Variatie Vervang het geroosterde varkensvlees door gekookt of gebakken rundsvlees, ham, kip, eend, krab, kreeft of garnalen

Varkensvleesragoût is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker