Karbonades op Indonesische wijze I

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer de karbonade in met ketjap, citroensap, peper en zout Braad het vlees in de gesmolten boter bruin, voeg wat heet water en het bouillonblokje toe Laat alles op een lage warmtebron met het deksel op de pan ± 15 minuten sudderen De karbonaden mogen niet te droog zijn Serveer ze warm bij rijst, met verse groenten naar verkiezing

Karbonades op Indonesische wijze I is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept