Rode ui-appelstamppot met tonijn en gefrituurde knoflook

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in weinig water met zout in ± 25 minuten gaar Pel de uien en snijd ze in dunne partjes Schil de appels en snijd ze in stukjes Pel de teentjes knoflook en snijd ze in dunne plakjes Verhit de olie in een braadpan, bak de knoflookplakjes goudbruin en schep ze met een schuimspaan op een dubbelgevouwen stuk keukenpapier Bak de uienpartjes ± 3 minuten in het bakvet Voeg de appel, de tijm en het chilipoeder toe en bak de appel al omscheppend in ± 4 minuten beetgaar Giet de tonijn af en verdeel het visvlees in grove stukken Schep de tonijn en de kappertjes door het appelmengsel en laat dit ± 2 minuten zachtjes sudderen Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er zoveel melk door dat een smeuïge puree ontstaat Schep de puree door het appel-ui-vismengsel en warm het geheel nog even goed door Breng de stamppot op smaak met zout en peper

Rode ui-appelstamppot met tonijn en gefrituurde knoflook is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept